Компанія "Дитячий майданчик"
Працюємо з Прозоро
Гірка - невід'ємна частина будь-якого дитячого майданчика

Гірка - невід'ємна частина будь-якого дитячого майданчика

Гірка - невід'ємна частина будь-якого дитячого майданчика

Енергії у малюків хоч відбавляй. Можна тільки здогадуватися, звідки у них беруться сили, щоб годину за годиною стрибати, бігати і освоювати кожен елемент ігрових майданчиків. Комусь із дітей за смаком ліпити різні фігури в пісочниці, хтось вважає за краще розгойдуватися на гойдалці, і кожна дитина не упустить можливості з'їхати з гірки.

Що таке гірки

Гірки - це своєрідні споруди, що мають вид сходів, за допомогою яких можна піднятися на спеціальний майданчик, і гладкої поверхні під нахилом, для з'їзду вниз. Використовуються гірки в ігрових комплексах і на дитячих майданчиках, як елемент для розваги дітей і їх спортивного розвитку. Компанія «Дитячий Майданчик» надає великий вибір гірок за ціною виробника високої якості.

Відмінності гірок

На сучасних дитячих майданчиках гірки можна побачити в їх великій різноманітності. Вони відрізняються за матеріалом, розміром, кольором, формою. У нашому Інтернет магазині можна придбати ( купити )прямі і спіралеподібні гірки. Всі вони мають захисні бортики, що забезпечує безпеку дитини під час спуску. Можна підібрати гірку, виготовлену зі склопластику або дерева, для дорослих діток і зовсім маленьких. Привертає увагу яскравий і оригінальний дизайн. Гірки у вигляді верблюда, морської хвилі, дельфінів, різноманітні фігурки і узори в оформленні обов'язково сподобаються дітлахам.

Гірка - це одна з головних складових дитячих ігрових майданчиків, без якої, ігровий комплекс не можна назвати завершеним. Вибирайте якісну продукцію, і економте свої кошти. Дитячі гірки недорого високої якості можна замовити прямо зараз на нашому сайті!

 

 23/02/2019
 (667 просмотров)
Top